Soma Gennar - New York (USA, Noord-Amerika)

New York heeft me altijd al gefascineerd. Als danser kon ik niet genoeg krijgen van musicals en is er nu net niet één belangrijke Avenue waar muziek en theater hoog gewaardeerd wordt. Met name het wel gekende ‘Broadway’. Een carrière als danser in de US is het niet geworden, maar een opportuniteit heeft zich wel voorgedaan waardoor ‘The Big Citylife toch niet meer zo ver om de hoek lag. Met een bang hartje ben ik 4 september 2018 op dat ene vliegtuig gestapt, bestemming ‘NEW YORK’. Met een Starbucks koffie in mijn hand staande op Times Square, denkende :’W*F, waar ben ik nu weer aan begonnen.’ Waar je éénmaal aan begint, vind zich ook een weg. Al snel waren de ‘yellow cab’s’ het dagelijkse zicht, ging ik shoppen op 5th Avenue zoals Carrie Bradshaw, ging ik naar fashionshows, spendeerde ik zomerdagen in de Hamptons, like they do in Gossip Girl en keek ik op dezelfde wijze als Audrey Hepburn naar de collectie van ‘Tiffany & Co’. Naast ‘living my best life’, heeft New York mij ook ongelofelijke lifelong vriendschappen gegeven, waarmee ik de beste herinneringen heb gemaakt tijdens mijn periode in de USA. Het vieren van Thanksgiving of naar het vuurwerk kijken tijdens de ‘4th of july’. Kortom ik kan nog uren schrijven over mijn periode in Amerika en mijn momenten in New York zullen mij altijd nauw aan het hart liggen en elke keer dat ik terug ga zal ik nog steeds nieuwe plekken ontdekken, maar ik zal vooral de memories koesteren die ik doorheen die ene periode gemaakt heb.

41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven